web
stats
TAYNEKS ERİŞİLEBİLİRLİK ÜRÜNLERİ DÜNYANIN EN BÜYÜK GÖRME ENGELLİ FUARI SİGHTCİTY FRANKFURT 2016’DA!
Tayneks Erişilebilirlik Ürünleri Dünyanın En Büyük Görme Engelli Fuarı SightCity Frankfurt 2016’da!

Tayneks Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Her yıl Mayıs ayında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen SightCity az görenler ve görme engellilere yönelik ürünler fuarında bu yıl, geniş ürün ağımızla yer almanın ve bu fuarda Türkiye’yi temsil eden ilk ve tek firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

18-20 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşen fuarda Tayneks 70 metrekarelik fuar alanında tamamı kendi üretimi olan Hissedilebilir Yürüme Yüzeyleri, Braille Kabartmalı Haritaları, Braille Kabartmalı Yönlendirme Levhaları, Sesli Kiosku, Asistan Yardım Noktası ve Engelli Şarj İstasyonu ile yer aldı.

Başta Avrupa olmak üzere, dünyanın birçok yerindeki görme engelli ürün üreticilerinin bir araya geldiği fuarda Tayneks ürünleri çok büyük ilgi gördü. Almanya, Fransa, İspanya, Polonya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan ile dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçiler ile işbirliği anlaşmaları yapan Tayneks bu vesileyle kalitesini Türkiye sınırları dışına daha yoğun bir şekilde taşımaya hazırlanıyor.

Tayneks ürünleri, erişilebilirlik konusunda yol alan ülkelerin temsilcileri tarafından büyük bir hayranlıkla karşılanırken; erişilebilirlik alanında çalışmalara yeni başlanan ülkelerin temsilcileri de Tayneks’in kalitesinden ve tecrübelerinden faydalanmak için uzman ekibimizin fikirlerine başvurdular.

Fuara katılıp, görkemli bir stand açan ilk ve tek Türk firma olan Tayneks’e gösterilen ilgi TRT Haber tarafından da kayıtlara alındı. Standımızda bir röportaj yapan TRT Haber ekibi, Tayneks’in değerli çalışmalarının ülkemizdeki engellilere ulaşmasına ve bu hassas konuda kamuoyunun bilinçlendirilmesine yardımcı oldu.   

Kalitesi ve tecrübesi ile erişilebilirlik alanında Türkiye’nin lideri olan Tayneks, ürünlerini dünyanın birçok ülkesindeki engellilerin hizmetine sunmanın büyük kıvancını yaşıyor. Bundan sonra da başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok coğrafyasında engellilerin pusulası olmaya devam edeceğiz.